Lásk?Ano láska

Lásk?Ano láska

Anotace: Láska podle mě nedává smysl,a když sem chtěl aby se ta báseň lásce podobala tak taky nemůže moc dávat smysl...

Láska.
Co je to?
Láska.
Co je to za cit co cítím?
Láska.
Díky čemu jsem tak šťastný?
Díky Lásce.
Čemu vděčím za Tebe?
Lásce.
Proč?
Protože láska.
Co je lepší než láska?
Jen sama láska...

Proč pláču?
Za to také může láska.
Proč mám vyschlo v hrdle?
Kvůli lásce.
Proč si mě opustila kvůli jinému?
Kvůli Lásce.
Láska může za všechno?
Ano.
Ano?
Ano i za mou smrt.
Na co sem umřel,na lásku?
Na lásku se neumírá,kvůli ní vzal sis život sám.
Autor Kamen s.r.o., 18.12.2006
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí