Jen jako

Jen jako

Hvězdnou září

Její tělo halí

K mému lůžku přichází

Jen vlahý noční vzduch

Šeptej

Ševelí

Do hluku pouličních lamp

Už mne nemiluješ

Stále se umí čile červenat

Nachovou vůní

Sklání se nade mnou

Zapadlé Slunce

Prosí

Pohlazení a polibek

Vášnivě se přitiskne

Poslední

Jako už tolikrát

Její dlaň vklouzne do mé

Chce si hrát

Cítím

Popáleniny od její pokožky

Vahou své lásky

Dusí

Naději

Nelze nevidět

Lunu zrcadlící se v řece

Na hřbetě

Tisíců nádherných vln

 

Bez pohnutí

Bez dechu

Bez tepu

 

Vskutku

Tato noc

Podobá se Ráji
Autor A. L. McCawley, 13.11.2011
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Týna, Loveless, Liška76, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

14.11.2011 07:09:08 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí