Útěk

Útěk

Anotace: -

Otočíš klíčem
a snažíš se otevřít
cestu do říše
kde neujdeš trestu
ovládán chtíčem
jsi zhodnotil směr
tvá duše  nahradí
záchrannou vestu
duše, plna různě
velikých děr
stáhne tě ke dnu
blíž rodnému městu
nebyl jsi připraven
budeš až v lednu
změří ti digitální
teploměř
kdy budeš popraven
sen trochu zblednul
jakmile poznal
že nehraješ fér
sám sebou otráven
hlavu jsi zvednul
z posledních sil
v zámku zalomil klíč
usmívej se
na padající hvězdu
předměty doličné
důkladně znič..

 
Autor Manni3, 13.11.2011
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí