Je těžké se zvednout

Je těžké se zvednout

Anotace: -

Jen tak jsem tam stála,
vše jako dílky skládačky zapadlo,
že jsem mezi hlasy sama,
jako osamocená v rohu dáma,
koho by to napadlo?

Možná jsem chtěla věřit,
že je to jen divadlo,
že to tak doopravdy není,
do srdce se ale potom vkradlo,
co dělat když vše se v pravdu změní?

Každému se to stane jednou,
někomu mnohokrát,
silní se oklepou a zvednou,
ale co dělat, když je tak těžké vstát?

Když se někdo rozhodne lehnout,
a potom se proměnění v ten tichý šepot,
a jen naposledy vydechnout,
neboť,
už se nejde zvednout.
Autor Anejet, 13.11.2011
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí