O cestě I. - III.

O cestě I. - III.

Anotace: -

O cestě - I.
Být znamená jít
k cíli danému vůlí
ryzí moudrosti

O cestě - II.
Neznámem bytí
roste známé mámení
cíle života

O cestě - III.
Beze spěchu jít
vidět a neulpívat
v sladkém okamžiku
Autor VIZ, 13.11.2011
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí