Nechci být jen kamarádem

Nechci být jen kamarádem

Ačkoli měl bych být jen kamarádem,

svoji náklonnost musím projevit.

Tvojí krásou jsem každý den omámen

a přitažlivostí k tobě jsem přebit.

 

Nevím, co se mezi námi děje.

Mé srdce se touhou chvěje.

Cítím ty slzy, ty vody co v duši mám.

Veškerou něhu teď Sněhurkám dám.

 

Doufám, že tahle báseň tě nenaštve.

Být s tebou i bez lásky je pro mě nadevše.

Nic už mě nyní tak těžce nezlomí.

Touha být s tebou se nikdy nezmění.
Autor Richard Ježek, 13.11.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, Live to fight
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné :)

15.11.2011 15:40:36 | Live to fight

Moc pěkná citovka.

14.11.2011 07:04:18 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí