Láska a nenávist vedou spor o přízeň vaši

Láska a nenávist vedou spor o přízeň vaši

Jsem laskavá, něžná i horoucí.
A to i přesto, že občas působím pláč srdcervoucí.
Jsem spojnicí přátelům, milencům i rodinám...
...tak svěř se do rukou mých. Ucelím ti celý svět.
A na oplátku nechci nic. Přitom mohu být ti vším...
Jen tehdy však, nechceš-li víc...
...než milovat a být milován.
Jsem LÁSKA.

Stejně jako srdce tvé, je chladné i mé objetí.
Mám vůli ze železa a pěsti z ocele.
Skrz tebe získávám svůj život a zároveň tvou duši.
Libuju si v intrikách, které až příliš pozdě lze více než tušit.
Jdu si za svým, nestojím o ničí společnost.
Buď se mnou... a budeš sám.
Jsem NENÁVIST.

...a tak už po věky věků žijí na světě láska a nenávist bez schopnosti sdílet jej spolu.
A nepřístupny mírovým jednáním, se jako rytíři kulatého stolu hádají, kdo bude mít hlavní slovo.

Odi et amo.
Období: meziválečné
Stav: nejvyšší pohotovost 

 
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: Varda, Liška76, tato22, blue
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo no.

19.11.2011 21:11:07 |

moc,moc hezká

18.11.2011 09:40:27 | tato22

Moc hezké..

16.11.2011 08:16:18 | Liška76

dobré, dobrý nápad, hezky ztvárněno :)

13.11.2011 21:14:26 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí