Harém

Harém

Anotace: -

 

V poslední době jsem napružený,

bývalé manželce krátím alimenty,

musím zásobovat četné moje ženy,

ty chtějí dárky, nejen komplimenty.

 

První je blázen na klenoty,

má zájem o safíry, o granáty,

když koupím jí jen drahé boty,

tak málem přerazí mi hnáty.

 

Druhá zase kožichy má ráda,

činčilu, sobola či norka,

donátoru nabančila záda,

že na ní pouze králík kouká.

 

Třetí pro silné vozy žije,

BMW, Porsche nebo Mercedesa,

příliš ji nenadchla Oktávie,

dolní čelist viditelně klesá.

 

A čtvrtá sní jak hezky bydlí,

dům na Ořechovce byl by dost,

mne za garsonku asi zmydlí,

i lokalitu - Černý Most

 

Přestanu do nich prachy hustit,

tenhle styl života zdá se mi lichý,

což takhle všechny k vodě pustit

a hledat místo mezi mnichy?

 
Autor Ringo, 14.11.2011
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí