slza

slza

Anotace: -

Tvářím se štastně ale nejsem, proč?

smeju se ale necítím to, proč?

Proč mam pocit že nejsem ta tvá vysněná

proč mam pocit že jiné máš rád víc než mě

proč mam pocit že mě nemiluješ

pocit,pocit mě bolí u srdce co mám

pocit,pocit cítím bolestně

nechci být jen loutka života

chci být tvá princezna.
Autor vlcatko, 14.11.2011
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí