Čaroděj

Čaroděj

Anotace: -

Maloval Ti po srdci rukama plnýma něhy a lásky ...


za roky předlouhé to srdce už posbíralo vrásky. A ptá se: "miluješ?"


 


Do vlasů ti přičaroval louku plnou květů májových, Čaroděj Dobroděj.


Smály se mu oči. Proč? To nikomu už nepoví.


 


Doteky jako síla země zanechaly miliony motýlů ve tvém nitru...


Čaroděj vykouzlil ti ze vzpomínek ranní něhu a rozplynul se v jitru.


 


Vzpomene si někdy na slova ukrytá v duši? Možná už čaroděj začíná tušit!


Miluješ? Tak řekni!!


Víš co je to láska?


Láska, co z ní zbude jenom pouhopouhá vráska.


Tam někde ...


 

Autor rivombroza, 15.11.2011
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí