Levá či pravá?

Levá či pravá?

Anotace: -

Už jen chtíč se houpavě vkrádá do jejich očí,

sotva popadám dech - jako dítě na kolotoči.

Třepem se zimou a svíravý pocit, že jsme oba nazí,

horké dotyky svlečených ulit Nás zmrazí.

 

Manželské lože se stanou Našim bitevním polem,

ač veční nepřátelé, přesto bojujem spolem.

Jeden či druhý vítězně vztyčuje vlajku nad bitevní vřavou,

je horší si ho vyhonit levou nebo najít tu pravou?

 
Autor barak 2, 15.11.2011
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zbývá jen vztah milenecký,
v něm to je aspoň chvíli hezký.
Nejsou žádný komplikace
a můžeš měnit třeba po roce.
Cítím to jako ty stejně,
muž spí,udělám se sama zřejmě.

18.11.2011 21:43:07 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí