souznění

souznění

Plameny olizují vnitřek kamen,

ten pocit vnímámvíc než chanel.

Halím se v domácí flanel

a je mi prostě fajn.

 

Můj dům je pro mně moje všechno

nic neříká mi tvoje techno.

Doma mi není nikdy teskno.

O tom ty nemůžeš mít šajn.

 

Žiješ ve svém světě hluku,

mám tě za to ráda kluku.

Podej mi svou mužnou ruku

já nastavím ti dlaň.

Oběma je nám spolu fajn.

 

Ležíme u krbu,

z CD se line hu,hu,hu.

 
Autor valerie emilie, 15.11.2011
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

18.11.2011 14:01:26 | Radek.oslov.Šafárik

jejda až na mne dýchlo teplo a k tomu vůně dřeva..moc pěkná:)

18.11.2011 06:13:24 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí