Vánoční pohoda

Vánoční pohoda

Anotace: x x x

Nekonečně krásné chvíle
vánočního snažení
jsou většinou roztomilé
rybích řízků smažení
napečené plné mísy
rozzářené svíčky stromků
stejná radost dnes jak kdysi
cinkot ježíškovských zvonků
Autor Heron, 19.12.2006
Přečteno 891x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí