Pohledy

Pohledy

Anotace: , , ,

méně zdá se moderní je
rýmovaná poezie
nové tvary nové styly
nový pohled přes skla brýlí
stejné barvy stejné nebe
věčnost lásky poutá tebe

s banálními rýmy také pracuji
co s nimi dělat když se mi vnucují
konvenční sice
možná v nich bije jako srdce
má autonomní poezie stejně prudce
zbavená lesku svatozáře
zůstane také pro čtenáře

netradičně pojmout báseň
ať se děje cokoliv
zápal mění se ve vášeň
v rýmování soukolí
odvrácená strana múzy
to by mohl být ten styl
že jej ovládají druzí
také jsem již pochopil
tužku jsem však neodhodil
nabrousil jsem její hrot
když to nelze recitovat
zpívá se to podle not
téma vážné nebo šprýmy
obojí si žádá rýmy
Autor Heron, 19.12.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí