ZAMYŠLENÍ V MINI-VERŠÍCH nebo v čem

ZAMYŠLENÍ V MINI-VERŠÍCH nebo v čem

Anotace: -

Z pera romantika úspěch je jistý

o přízeň se snaží tvorba realisty




Teď v klidu dobré pohodě

nic nenechávám náhodě

 

Kůl má dva konce a žádný začátek

Problém který řeším už i ve svátek

 

Vzpomínám i na svou maminku

Na všechno co mi dala do vínku

 

Nesplnila´s mé představy,  přání

Jak dál bez  tebe,  nemám ani zdání

 

Že mám tak rád i operu Tescu

může to být i otřesem mozku?

 

Večer jsme chytří - to je prý  dáno

Moudřejší však  skutečně až ráno?

 
Autor RU 82, 16.11.2011
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí