Kouzelná chvíle

Kouzelná chvíle

Anotace: -

Večer se krátí a sedíš tu dál,
Za okny zima a vítr tam vál,
Na stole sklenka a pravda v ní,
O téhle chvilce princezna sní.

Stačí se otočit a vidím jen tebe ,
Půjdu se projit, zima mě zebe ,
Za okny světýlka vesele svítí,
Na stole voní kouzelné kvítí.

Malinká princezna dál sní svůj sen ,
Budu dál doufat, že půjdem zas ven ,
Budu se koukat, jak se zas usmíváš ,
Budu chtít vědět, co v hlavě prožíváš.
Autor Spajdy, 16.11.2011
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucucu, Spajdy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové jemné básnění mě přimělo i k zasnění...

26.08.2016 14:13:17 | JSJ

pěkná :-)

23.11.2011 23:05:35 | Lucucu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí