Roaring twenties

Roaring twenties

Anotace: -

Vesmír si zavesím na z nohy malíček

nechže sa hompáľa

v špagetových ramienkach plných mašličiek

Proxima odmala

 

rozkošnou hojdačkou šarmom hviezd oplýva

tak sa im podobá

je ako prefarbená do blond oliva

blýskavá ozdoba

 

charleston budeme do rytmu tancovať

roaring twenties štýlom

v pančuchách v spreji noc do rána glancovať

na nohách s motýľom

 

ktorý sa s vesmírom ako chce pohráva

prstom keď zakrúži

vybral si najkrajšiu z hviezd, s ňou sa bozkáva

pri zemi na ruži

 

klesnú do lupeňov pod nočnou oblohou

kým zenit čierny je

umĺknu tóny, tíš kalicha onoho

na dne spí.. oni nie

 

 

 

 

 

 
Autor Petbab, 16.11.2011
Přečteno 200x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké..

16.11.2011 12:41:18 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí