No name.

No name.

( Když nadejdou ty slabší chvilky )



Jsem touhy plná,


v očích mám strach.


V hlavě mi haraší,


a neznám krach.


Snad jsem jen nůž


a nebo pila.


Snad jsem jen zlá


a nebo hodná ?


Snad nejsem to já,


kdo v Tvém srdci umírá.


Chci být živá.


Chci být Tvá.


To není přání,


žádný příkaz...


Je to  jako voda na poušti,


jako člověk co nic nezkouší...

Autor Back to Blackness, 16.11.2011
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí