O samotě I. - V.

O samotě I. - V.

Anotace: -

O samotě I.
Stíny duše zní
tichem prázdnoty světa
kde je tvé místo

O samotě II.
Znám hudbu ticha
která pomlkou nese
tóny příštích dní

O samotě III.
Člověk je odraz
tvé věčné přítomnosti
lásko zraněná

O samotě IV.
Tlukot srdce zní
tichem trpělivosti
temné prázdnoty

O samotě V.
Plnost prázdnoty
je dána velikostí
srdce jež mlčí
Autor VIZ, 16.11.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí