Smrt.....

Smrt.....

Anotace: k jedné práci co dělala sestřenice do školy..

SMRT….

Co to je smrt?
Je to vysvobození? Nebo konec bez návratu?

Občas o tom konci přemýšlím,
že bych si ho i sám způsobil.
Ale nemám na to odvahu,
sem příliš slabý na tu popravu.
Proto čekám na smrt náhlou.
Bez bolesti, bez citu, bez rodičů, bez všeho.
Při sexu, při tom slastném pocitu.
Smrt je krásná, smrt je zlá.
K nikomu není lhostejná.
Nevybírá si, nelže, neslibuje ani neodpustí.
Žádná jiná žena tak spolehlivá není.
Tohle je ta pravá, to je moje manželka.
Do smrti jí věrný budu….
I love you…. bitch
Autor vyliž, 20.12.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí