Bouře na Saturnu

Bouře na Saturnu

Anotace: -

Bouře na Saturnu sílí

chtěl jsem adrenalin, mám jej

nemám nic, jenom košili

chceš-li snít, pojď, se mnou hajej

 

na planetě sedmi divů

hyperbouří jejich výčet

začíná, máš-li naživu

zůstat, musíš s vichrem fičet

 

nejlíp nahá jen v košilce

ať se má do čeho opřít

po poryvů v ní nadílce

zahřívacích předkol orbit

 

konečně nazí oba dva

můžem si živly vychutnat

v objetí letka má i Tvá

postrádá stud i všechen šat

 
Autor Petbab, 18.11.2011
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak, tak, vzláštně hezká.

09.12.2011 12:57:43 | Jeněcovevzduchukrásného

Moc se mi líbí..taková zvláštní:)

18.11.2011 13:06:30 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí