VČEREJŠÍ MYŠLENKY

VČEREJŠÍ MYŠLENKY

Vše vítr z hlavy odezní
jsou slova,
v nich jsou slova poslední
potom jen znova
naděje černobílé
jen do té chvíle
než rozezní se zvony do ticha
Kam se to ale spěchá?
křídla jsou jako sny
a prázdné dny
hledáme ticho domněnky
kde najdeme...
Včerejší myšlenky...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.11.2011
Přečteno 217x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Whau skoro mám dojem,že tady přede mnou jest úvaha do veršů vetkaná..pěkný..

18.11.2011 13:22:02 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí