Tvoje oči..i pohledem lze pohladit

Tvoje oči..i pohledem lze pohladit

Anotace: -

Hladíš mne očima laskáš,odháníš

a opět lákáš.

Co smíš se neptáš,dobře poznáváš

s odezvou těla rád se potkáváš,

úlevu,něhu lavinu toho žhavého sněhu

s láskou rozdáváš.

Ruce tvé chladné s kontrastem těla

žhavě mne laskají...vše co jsem chtěla.

Souznění srdcí,duší a dvou bytostí

dokáže zázraky i  denní všedností.
Autor Liška76, 18.11.2011
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Radek.oslov.Šafárik, SWEET13
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Studené ruce, prý lásky plné srdce.Hezké.

19.11.2011 16:39:11 | Jeněcovevzduchukrásného

je to hezký takový nekomplikovaný

19.11.2011 12:01:59 | valerie emilie

asi umí hladit nebo....

18.11.2011 13:19:45 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí