Aby oblaka bílá letěla

Aby oblaka bílá letěla

Anotace: -

Zvednout hlavu do mraků,

slzu setřít z tváře.

Můj svět je celý z náznaků

a proč je to tak? ptá se.

.
.

Ptáci lítaj sem a tam

a melodie zní tu.

A já tu sedím zbitý sám

bez jakýhokoliv štítu.

.
.

Chtěl bych, aby nebe bylo zase modrý,

aby oblaka bílá letěla.

A všechno bylo zase dobrý

a ty tady se mnou seděla.

.
.

Tak dlouho jsem neviděl tvoji tvář,

která byla mým světlem,

tvé vlasy, tvoje zář.

Tys byla mým jediným světem.

.
.

Teď už nemám nic,

všechno do posledního jsi mi zníčila,

když pohladil jsem tvoji líc,

všechno ve mně si spálila.

.
.

Teď tady sedím a koukám do nebe,

mraky už dávno nejsou tak bílý,

to ptoto, žes myslela jenom na sebe

a nepočkala na mě chvíli.

.
.

Ty ode mne jsi utekla,

protože tvůj žár už neměl co spálit.

Místo abys v mém světě přede mnou poklekla,

já hlupák se nechal tebou šálit.

.
.

Nikdy jsem se k nikomu neotočil,

až jednou tobě.

Tvůj smích mě zneužil,

sůj zníčený svět, už nechám navždycky v sobě.

Autor , 18.11.2011
Přečteno 182x
Tipy 2
Poslední tipující: valerie emilie, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co bylo nezměníme
co bude nevíme
co je to žijeme

18.11.2011 21:25:24 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí