Pochyby

Pochyby

Anotace: -

Kampak to se mnou asi spěje,
život můj se těžkým stal,
když srdce mé se neusměje,
a vyhas oheň co v něm plál.

Nedůvěra to je slabost,
jenž i lásku roztříští,
i ti silní ztrácí radost,
když jim srdcem projíždí.

Však naděje má neumírá,
věřím v lásku pevně dál,
jen blázen často zapomíná,
na doby kdy sám zpytoval
Autor Adrifinell, 18.11.2011
Přečteno 387x
Tipy 9
Poslední tipující: Liška76, E.T.Jane, Jeněcovevzduchukrásného, Adrifinell
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji všem

20.07.2013 10:12:10 | Adrifinell

Hezká, tak nějak ze života.

28.11.2011 10:31:28 | Jeněcovevzduchukrásného

Moc hezká**

19.11.2011 15:47:21 | E.T.Jane

..svědomí své,tvoje..ničí..mysleti víc vše se zničí..pěkná..

19.11.2011 15:10:41 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí