Až jednou...

Až jednou...

Anotace: nikdy neztrácejme naději na lepší časy....

Až jednou zas zajde slunce,
Krajina skryje se ve stínu,
Uvidíme druhou stranu mince,
A zapomeneme na lidskou bídu.

Až jednou láska nám zmizí,
V srdci bolest a chlad zůstane,
Vzpomenou si nejspíš mnozí,
Na vítr co teplo opět přivane.

Až jednou vyschne v nás touha,
Stáří srazí nás na bolavá kolena,
Stane se z nás pouhý slouha,
Cesta života zůstane uzavřena.

Až jednou zaklapne se víko rakve,
Chlad zajme si bezduché tělo,
Plamen v rakvi prudce vzplane,
Dojde nám co udělat se mělo.

Až jednou,
Vzpomínky zblednu….
Autor lizardka, 20.12.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč si lidi nemůžou uvědomovat své chyby dříve než když už je pozdě!...

20.12.2006 14:26:00 | Angel111

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí