Tante cose da vedere

Tante cose da vedere

Anotace: -

Jsme vyvolení


Toužící po spolu-spasení


Při černobílém mrholení


 

Jsme zoufalci


Potácející se mezi vyhnanci


Při útěku za štvanci


 

Jsme ti předurčení,


Svými slovy promočení


V protikladu nových rčení


 

Jsme zastánci


Svých práv mezi povstalci


Bojujících dál i s jejich obhájci


 

Jsme rozpolcení


V tichém švitoření


Touhy pohroužení


 

Jsme tuláci


Ve slepé honbě za „prací“,


Co lásku srdci vyvrací


 

Jsme zostuzeni


Sami před sebou proměněni


Ve schránky čekající na vykoupení


…toho druhého…

Autor Denael, 19.11.2011
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, deniska89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí