Jako Vánoce

Jako Vánoce

Anotace: A je to v suchu ...:))))

...
...

A je to v suchu
no vlastně pod kapotou

Právě jsem ji zabouch

Plyšová vánoční žába
a její kostrbatá prdel
z dětské prádelny snů

Možná jsem měl vzít raději dvě
I té bezzubé holčičce od vedle
co ještě neumí zdravit

Ta, co jen utře soplík
své ustrašené panence
a zašišlá
„To je jen stlejda”

( někdy si tak vážně připadám….:))) )

a zmizí ve sklepě …
Ví, že panenky se bojí sluníčka
a na solárko je ještě malá ….:(

Taky jsem tam chodíval

Ale proč?

No jo, tak už jsem si vzpoměl

Torza přebalených krabic
s dírkami od jehličí

...
...
Autor Pablitofracek, 20.12.2006
Přečteno 983x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vážně ... moc díky ...:)

20.12.2006 17:23:00 | Pablitofracek

jej---tebe jsem dlouho nečetla.. a jde ti to pořád stejně hezky :) mňam :)

20.12.2006 16:35:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

...tyjo , ty vánoce nám dávaj ... hele to je faq dobrý !!! ...

20.12.2006 16:23:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí