Rychle a zběsile

Rychle a zběsile

Anotace: -

Každý by měl hrát svou roli a nebrat

moc vážně, když nutí ho o štěstí žebrat

když není váhy nad nadváhu žebra

jde uprostřed dráhy v protisměru převrat

všichni mi lžete a taky dost možná

že je bible jenom tak na oko zbožná

věřím, že smete strach ze stolu hrozná

víra v beznaděj, ta je naprosto vhodná

bezcitný světe, napij se až do dna

snad poznáš, že v revíru řádí ti škodná

máš na svém kontě již nespočet obětí

povrchní součásti v povrchním podsvětí

nejvíc je naštve, když naděje proletí

nad nimi, otočí se a zas odletí

zásoby všech různých životních prokletí

tenčí se nad lidmi v soucitném objetí

snadnější cíle se zaseknou v souvětí

kde v plné síle zaútočí na děti

veškerá píle je postupně zasvětí

jak zničit poprvé, podruhé, potřetí

přeživší touhy dřív bývaly v přesile

zbývá jich pouhý pár v námořní flotile

nakažen zhoubným a zákeřným bacilem

dočetl návod, pak tři a půl promile

dokončil závod moc rychle a zběsile

měl svaté právo, buď právem, či omylem..
Autor Manni3, 20.11.2011
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí