Kde se stala chyba?

Kde se stala chyba?

Anotace: -

Pokusím se ze všech sil
nepropadnout jejich zpěvu
mocné hlasy zpoplatněny
poplatkem do míry tužeb
neni kdo by zamezil
ohlušujícímu řevu
neuniknu kouzlu ženy
v síti sexuálních služeb
koupí si mě pohledem
vyzařujícím jemnou něhu
nedá mi spát vášeň
která nejde jen tak uhasit
nerad bych byl zpopelněn
a rozprášen v pomalém běhu
proč tedy i bez nevěry
na struhadle strouhá cit?
zapomenout dalo práci
dlouhá fáze léčení
kde se tenkrát stala chyba?
osud nás dva rozdělil
teď se snažím chovat v rámci
vyhaslého souznění
stejně už bych druhé kolo
výrazněji nezměnil
vše zlé mezi námi už je
vymazáno z paměti
nostalgie zbylých chvil
nám připomíná krásu
a naději, jež tehdy vládla
při vášnivém objetí
když poznali jsme lásku
ikdyž nebylo moc času..
Autor Manni3, 20.11.2011
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí