poéta odlétá

poéta odlétá

skládá poklony moři
..houpe se na vlnách života

zamilovaný námořník
pruhovaný poeta

své slzy ředí solí

a v rumu utápí

co v srdci mu hoří

...

 

 

 
Autor borůfkovej shit., 25.11.2011
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí