Rozhovor

Rozhovor

Anotace: -

Rozhovor


Prosím tě pověz mi odkud se smutky rodí?
Já nevím jen tak,
asi jak se jim to hodí.


A proč se nezapomíná na ty co v srdci byli?
Netuším, snad proto...
že si ho přivlastnili.


A proč si lidé tolik lžou.
Možná jen proto že na svět s pravdou nemohou.


A prosím ještě kde koupím náplast na duši?


Promiň chlapče drahý....tohle nikdo netuší.

Autor Atilla, 20.11.2011
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky hezká..

20.11.2011 18:51:46 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí