Nebeský leo

Nebeský leo

Anotace: Důležitá jest pouze symbolika

Nebeský leo ve vodnáři

Nebeský vládne ve vodnáři,
tajemnou bránu času odemyká,
stříbrný orion svítí na oltáři,
představám hmotným se on vymyká.

Saturnův klíč se noří do zámku,
v bouřlivě velkých hurikánech,
dovolte mi zde jednu poznámku,
musíte začít znovu pozpátku.

Objevte srdce atlantidy,
poznáním předně sebe sama,
začněte taji okultidy,
ona jest prostě mezináma.

Otevřte oči v světlo žárné,
pohleďte pravdě do očí,
najděte kouzlo čakry šesté,
která Vám cuchá obočí.
Autor Básník lásky, 20.12.2006
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí