Pryč ze světa

Pryč ze světa

Anotace: ...

Stalo se z nerozvážného mládí,
že vyklubal se chlapec,
teď milenci přou se, hádají,
jeden na druhého vinu svádí,
neumí z vrchu podívat se na věc.

Dědeček i babička o vnukovi neví,
zřejmě budou jistě rádi,
až se u nich zjeví.

Chlapec bez otce a matky strádá,
chce se o něco opřít,
o rodinu, jenž bude ho mít ráda.

Matka jeho v bílém prášku se topila,
zbaběle se zachránila,
když za smrtí skočila.

Otci snad také zemřít se chtělo,
v kartách si nadělal nepřátele,
pak ostří nože do něj vjelo.

Chlapec čekal, dlouho čekal,
s hladem v břiše na matku,
dnem i nocí na ní myslel,
neměl ani památku.
Autor honnnzik, 20.12.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí