Podzimní hrátky

Podzimní hrátky

Anotace: -

Podzimní hrátky


Vítr si pohrává lačně s listy stromů,


nosí a hýčká je více než zdrávo,


a já se ptám u sta hromů,


kdo mu dal na to vůbec právo?


 


Jsi náladový podzime jako ta hysterická žena,


co život svému manželovi věčně kazí,


diky tobě na sobě nám nic nezbyde,


 my stromy jsme díky tobě opět nazí.


 


Ty zlý podzime navrať nám náš šat,


což musíme být všichni opět nazí?


namísto nás si trávu po kadeřích hlaď,


bez šatů zima je a nás mrazí.


 


Hraješ tu s námi hru dosti falešnou,


jsi divný pán nemáš vůbec žádný soucit,


díky tobě mravy opět dosti poklesnou,


slyšíš tak běž jinam šaty jiným loupit!


 

Autor guru1, 21.11.2011
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: jaroslava anna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji ti moc a omlouvám se že odepisuji až teď.
Guru

12.01.2012 11:08:12 | guru1

děkuji moc

02.01.2012 11:58:21 | guru1

Kéž by si vítr hrál dnešní podzimní dny se stromy. Nemuselo by být tolik znečištěné ovzduší. báseň se příjemně četla.

21.11.2011 13:38:52 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí