Nemůžeš vyhrát!!!

Nemůžeš vyhrát!!!

Anotace: Hospodská báseň

ta dáma, možná i děvka, co zjeví se ti celkem zlehka
si šťastnej máš ženu a děti, pak práci a pár kámošů
myslíš si, že tě ta slečna nechá bejt
jenže ta holka umí čekat na ten nejlepší okamžik v tvým šťastným životě
říkáš si kurva co mi chybí a ONA děti a žena sou jen chyby
pak příjde první varování, docela nenápadný, umře ti žena a ztratíš kamarády
ty si však silnej, zbejvají děti, pak něco se zvrtne, holka ti šlape, kluk sedí
už na to nemáš a končíš, měl si to krásně rozjetý
ta dáma má navrch
nevěříš v BOHA ani jiný sráče, tak vezmeš si pušku a bez váhání spoušť zmáčkneš
Autor PigiDevil, 20.12.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí