Pro Tebe

Pro Tebe

Dnes slavíš krásných dvacet let,


jsme spolu již přes jeden rok,


Tvé modré oči jsou pro mě nekonečný svět,


podobné haskymu, který brání pánův krok.



Tvé hnědé vlasy,


jsou jemné jako kašmír,


a můj šepot polohlasý,


říká, že se třpytí jako  safír.



Zavinu si Tě hedvábím z jemných doteků,


dám Ti vše, co si Tvé spanilé srdce žádá,


společně přejdeme přes poklidnou řeku,


v níž naše láska vzpomínky zanechává.



Jsi skvělá kadeřnice,


obratně zacházíš s nůžkami,


zprvu mají na hlavách zákazníci kštice,


ale Tvůj výsledek je příjemně omámí.



Také pohybově jsi velmi nadaná,


tancuješ s pílí a nadšením,


být s Tebou je sázka vyhraná,


kde láska místo peněz je tím chutným kořením.



A s Tebou chci přivonět k esencím našich společných chvilek,


myslím na Tebe každý svůj dlouhý nádech a výdech,


jsem do Tebe blázen a taky tak trochu snílek,


city jsou v nás – a vztahy jsou o lidech.



V nás je něco, co nás spolu pojí,


není to hmatatelné, ale oba to cítíme,


doufám, že jednou budeme napořád svoji,


to je mé největší přání upřímné, které sdílíme.



Pro mě vždycky budeš jediná,


tak jako je sluneční soustava,


náš život se v jeden protíná,


a touha k Tobě, ta nevyprchává…

Autor Tomáš Přidal, 23.11.2011
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí