Na dně

Na dně

Anotace: -

Strojený úsměv přešel v pláč.

Potají v koutě

kolem rány si váži fáč.

 

Společnosti s chutí pozuji,

protože to tak má být.

Stále si uchovávám naději,

že jednou pochopím.

 

Nač to všechno?

Nač ta marná snaha?

Chci pomáhat,

Ale cena pomoci

Je tuze drahá.

 

O sobeckosti nemůže být řeč

To jen že se ráno probudím

Nemohu ani nechci,

Vleču se ztrhaně jako pes..

 

Další den přetvářky, neklidu a stresu,

který mě čeká

Pozoruji s výrazem děsu..

 

Co když na kolena se složím

A už se nevstanu

Kdo pomůže mi vstát

Kdo vzpomene si,

Že já pomohla mu?

 

Kde načerpat sílu,

Když člověk umí jen brát?

Co trochu lásky darovat ….?

 

 
Autor Kačennka, 23.11.2011
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vypsané pocity.

24.11.2011 06:25:26 | Liška76

děkuji :)

23.03.2012 20:38:28 | Kačennka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí