Pták Dodo

Pták Dodo

Anotace: -

- Těší mě, pták Dodo z Mauricia

představil se mi ve snu

mám taky něco navíc já

na zádech, abych neklesnul

 

dolů k těm prachovkám na Zemi

jež vzájemně se přeskakují

Dodo s těmi kamikadzemi

nemá nic, z dračích slují

 

i když pranic lépe nelétá

jako míč vržen, padá

sháněje žrádlo jen přeplétá

nohama, křídla jsou vada

 

těla tvora vyhynulého

- těší mě, taky jsem exot

poslední, jenž usne u všeho

létání, vhod nebo nevhod

 

s ptákem Dodem jedno společné

mám - křídla (co chce, vidí)

pro světla v tmě nekonečné

já nevyhynul, lidi!
Autor Petbab, 24.11.2011
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná..super námět..

24.11.2011 07:43:49 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí