Když se do tebe propadám...

Když se do tebe propadám...

Anotace: -

Utajená touhou se tlačí
z tvých popelavě černých očí
malá princezna, co ráda tančí
svým úsměvem ve tvých očích

Krčí se ve tvém záhadnu
když nemrkáš, tak skoro vždy
jako na temném mořském dnu
plná smíchu sní své sny

Hraje si s kamínky
nikdy necítí stud
je odrazem té dívky
kterou ti zase přihrál osud

Snad bezstarostná, snad váhavá
ve tvém těle se zmítá
píseň zpívaná, touha broukavá
její přítomností smytá

 
Autor eery, 24.11.2011
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: eery
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí