Taková jsem

Taková jsem

Anotace: -

zoufalá z toho jak žiju

posraná z toho říct ti pravdu

zklamaná z toho s kým spíš

nešťastná z té, kterou líbáš

zmatená z toho co cítím

nevěrná vlastnímu přesvědčení

opilá tvými slovy

hledající tvojí pozornost

čekající na tvůj dotyk

toužící po tvém polibku

naivní

netušící

nijaká

TVÁ!

 
Autor Kanzy, 24.11.2011
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: valerie emilie, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí