Armageddon

Armageddon

Anotace: první část je inspirována hudbou z Posledního mohykána, druhá část potom z Krále Artuše( Tell me now)

Stín v temnotách,
Ohně planou,
Vidím, co je slepé,
Skryté,

Stíny v údolí,
Zbroje kráčí,
Neznajíc míronosné anděly,
Zaslíbené,

Kde je mír?
Kde je svit?
Kde teče voda, jenž dá se pít?
V mlhách nejasností,
Spočívá,



Příšeří,
Tvůj dech mlhou šedou,
Ukrývá,
Mysl nepřítomnou,
V tajemství,
Zbývá jen den,
Vypukne mor,
Zaniká,
Život náš,

Svatý grál,
Okusí,
Krev rudou z růží,
Příšeří,
Děsí,
Vítr se zvedá,
Poslední soud,
Stigmata rvou hříšný lid,
Kardinál,
Nás opustí,

Před očima rychle mizí sen,
Tisíce vražd ve střepech ze skel,
Pro slzy tvé,
Třpytivé, Ráj,
Kapky tečou po oknech,
Bouře stále sílí,
A hřmí,
Usínáš,
V pochybnost,

Svatý grál,
Okusí,
Krev rudou z růží,
Příšeří,
Děsí,
Vítr se zvedá,
Poslední soud,
Stigmata rvou hříšný lid,
Kardinál,
Nás opustí,

V dešti stál,
V proudu vod,
Modlil se k Bohu,
Odpuštění,
Už nepřišlo
Autor Muta cum liquida, 21.12.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí