ráje na "Zemi" ..?

ráje na "Zemi" ..?

višně a rum,
čokoláda
rozsvěcím duším lampičky
svědomí

úsměvem,  pro tebe
-s věnováním do nebe-

jak se jen sluší..
-
a odměnou

bude mi sníh, co nezebe
a taky jiskřičky

(v očích mých
- i tvých)

roztříštím

plno lásky. a pochopení
na kousky čokolády

s odchodem bez placení

a nechám padat vodopády

za tohle,
budeme nechtěni

 
Autor borůfkovej shit., 25.11.2011
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané.

26.11.2011 07:35:01 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí