PRAVDA VE VÍNĚ

PRAVDA VE VÍNĚ

Anotace: -

Než se kdokoliv zasní
uschne mytý vlas
jsem tady už zas
dnes dokonce s básní:

Ten prvý verš současně považujte za otázku znalcům vín.

Pravda ve víně
Živé víno jako rtuť
rudé bílé nevinné
Zda pravda ve víně
nekazí kvalitu a chuť

Problém který skoro leká
Jeho cesta snad nedaleká
Vinař to tak nechá?   Ne!
Na tvůj posudek teď čeká

Na zdraví!

Alkohol v malých dávkách je neškodný v jakémkoliv množství

 
Autor RU 82, 25.11.2011
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: Lockedlady, Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí