ANDĚL

ANDĚL

když slunce zapadalo,
tak mě napadalo,
že bych chtěla být andělem.
Perutě mít na těle
a pod svými křídly kráčet nocí
nebo tou tmou aspoň létat moci.

A když se pak setmělo
i andělům se zachtělo
zažít to, co v nebi není,
poznat všechna pozemská potěšení.

...ne anděl.
s tím pozemským života vírem
...jsem možná spíše
...netopýrem...
Autor Kopretinka:-), 25.11.2011
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, tato22, Liška76
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

14.12.2016 09:50:49 | JSJ

Mám ráda netopýry..pěkná.

26.11.2011 06:03:26 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí