nadepsaný stín

nadepsaný stín

mrtvé ticho mlčení
blíž smrti
Loučení
kdo jde naproti
neumírá
ale nemá sil
posvětil
krajinu všedních přání
Nezabrání
čas to ví
v tom tichu ale hledá
jen prázdnou ozvěnu
Proměnu
hříchu z děsu
Bloudění
nemění
ticho křičí
z pohledu stínu
v tom horkém klínu
zápasí
když ale možná volá,neslyší
smrt životu nestačí
nebloudím
nesoudím
tiše hledám
když nemám
sto vin
nadepsaný stín
vlci ti vítězí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.11.2011
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasně to může pokračovat dik

27.11.2011 09:09:16 | Radek.oslov.Šafárik

vlci ti vítězí...silou vlčí
nesnáším chvíle když hory mlčí
jen vítr do noci vzkaz mrtvým skučí
jak blízko k té jež nikdo neporučí.
Krásná,bolavá..hluboká jako tůň života..

26.11.2011 17:29:39 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí