Sattva

Sattva

Anotace: Based On A True Story.

Přemýšlím, víš?
Támhle běhají lidi po nákupech a tady odcházejí do nebe.
Chtěl bych jim pomoct.
Být jim blíž a vést je.
Třeba až za lepším znovuzrozením.
Aby neumírali v bolesti.Aby na tu velkou cestu nebyli sami.
Aby nebyli zmatení.
A aby se nebáli.
Aby nám to všem nemuselo být líto, když na to myslíme.
Autor Marek Lučin, 26.11.2011
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí