Naše nalézání

Naše nalézání

Anotace: -

V doufání


Všech tužeb,



 

V zoufání


Bez důvodu,



 

V létání


Při zatajení


Tajných služeb,



 

V čekání


A odmítání


Bez východu,



 

V prolínání


Nás samých


Ve věcech daných


Či námi předepsaných,



 

V zaklínání


Vlastních přání


Skrytých ve vyznání


Při jejich tajném zasílání,



 

V procitání


Spojeného s osudem


Bájného prvoplánu,



 

V prosvítání


Vedeného průvodem


Světel pro záchranu,



 

V zasychání


Starých slzných ran,



 

V nalézání


Nového směru letu černo-bílých vran



 

Nastal čas vzít si zpět náš život

Autor Denael, 26.11.2011
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, Liška76, jvacl, danav, HarryHH, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, ... to by šlo

27.11.2011 15:56:24 | HarryHH

Hm tak ta se mi líbí!!

26.11.2011 17:46:49 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí