Kvůli mě...

Kvůli mě...

Anotace: -

Chtěla jsem jim život zachránit,
přestože jsem je neměla ráda.
Důvěřovaly mi, jedna už je mrtvá
a druhá
umírá.
Mojí vinou.
Autor Jarra Wen, 21.12.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí