Hra

Hra

Anotace: ...

Všicni mě nenávidí,
všichni se mi vyhýbají.
Co špatného na mě vidí,
co proti mě mají?
Nastane ticho kamkoli vejdu,
všicni se pomalu vytratí.
Teprve když z prázdné místnosti odejdu,
zábava a ruch se tam navrátí.
Nikdo se mnou nemluví,
a sama promluvit se bojím.
Nikdo mě zrovna nevidí,
když jim před očima stojím.
Co jsem jim provedla,
že k smrti mě ta hra dovedla?
Autor Jarra Wen, 22.12.2006
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To znám...

24.02.2007 01:27:00 | Livie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí